Általános Szerződési Feltételek

Ezen feltételek a teljes Webshop-ra és annak használatára érvényesek. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd végig használati feltételeinket. Oldalunkon megtalálható termékeink bármelyikének megrendelése esetén a jelen feltételek elfogadása kötelező. Ennek hiányában sajnos nem tudunk befogadni megrendelést.

I.     Vásárló

A Vásárló személyes adatait az Adatvédelmi szabályzat által megszabott feltételeknek megfelelően kezeljük. Ha ezeket a feltételeket a Vásárló jóváhagyja, az egyúttal azt is jelenti, hogy Adatvédelmi szabályzattal is egyetért.

II.     Üzemeltető

Webshop üzemeltető: Imperial Home Kft.
Székhely: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 10. 2. em. 3.A. ajtó.
Cégjegyzékszám: 01-09-420457
Adószám: 25576726-2-42
Közösségi adószám: HU25576726

III.     Szerződő felek

A www.klubfotel.hu webcímen történő megrendeléssel, szerződés jön létre a Kagylófotel Kft. mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) és a megrendelést leadó személy, mint vásárló (továbbiakban Vásárló) között.

A Vásárló a megrendelés jóváhagyásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen általános szerződési feltételekben foglaltakat.

IV.     Szerződési feltételek módosítása

Fenntartjuk a jogot a Feltételek megváltoztatására bármely időpontban. Minden változtatás azonnal életbe lép, mihelyt nyilvánosságra kerül az oldalon, és érvényes minden adásvételi szerződésre attól a naptól kezdve. Felhasználóként az Ön felelőssége minden belépésnél átolvasni a feltételeket.

V.     Rendelés folyamata

A vásárló a megrendelni kívánt termékeket a kosárban gyűjti össze, majd a kosár tartalmának ellenőrzése, esetleges módosítása után a tovább gomb megnyomásával választhat a belépés, a regisztráció, vagy a regisztráció nélküli vásárlás opciók közül. Ezt követően kerül sor az adatok megadására/ellenőrzésére/változtatására, a vásárló rendeléssel kapcsolatos adatainak rögzítésére.

A megrendelés megérkezéséről az eladó e-mailben a rendszer által automatikusan generált visszaigazolást küld. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosító számát. Utóbb ezen azonosító számra hivatkozva fordulhat a vásárló az eladóhoz. Ez a visszaigazolás azonban még csak a vásárló megrendelésének megérkezését igazolja és nem jelenti azt, hogy a termék raktáron található és/vagy nem változhat az ára (beszállítói okokból kifolyólag).

A megrendelés feldolgozása során az eladó levélben vagy telefonon keresheti meg a vásárlót a teljesítés feltételeinek egyeztetése érdekében. Abban az esetben, ha az eladó a vásárló megrendelését a vásárló megrendelésében foglalt feltételek szerint (pl. megrendelésben szereplő áron, szállítási határidőn belül, stb.) teljesíti, akkor az eladó a megrendelés feldolgozásáról nem köteles e-mailt küldeni a vásárlónak, hanem elegendő a szállítás időpontját és az esetleges egyéb adatokat sms és email útján közölni vásárlóval.

VI.     Kifizetés

A kifizetés bármilyen általunk elfogadott formában történhet, amely lehet átutalás, bankkártyás fizetés vagy utánvétes fizetés.

Előrefizetés esetén a kifizetés folyamatát akkor indítjuk el, amikor megkapjuk az Ön rendelését. Mihelyt ellenőriztük a bankkártyáját vagy átutalását, illetve a terméket a raktárban, a megvásárolt termék máris szállítható.

VII.     Szállítás

A szállítás költségei és időtartama a kézbesítési cím és a megrendelt termék típusának függvényében változhat.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy betartsuk az ígért kézbesítési határidőt. Ennek ellenére esetenként, jellemzően előre nem látható okokból, az időbeli csúszás elkerülhetetlen. Nem vállalunk felelősséget azokért a késésekért vagy meg nem érkezett csomagokért, amelyekért részben vagy teljesen a mi hatáskörünkön kívülálló tényezők okolhatók.

Ha a kézbesítési címen nem találnuk senkit, aki átvehetné a csomagot, a csomag visszakerül a szállítócég raktárába, és értesítést kap, hogyan juthat hozzá a csomagjához.

Az esetleges rongálásokért és veszeségekért a felelősség minket terhel egészen addig, amíg a csomag megérkezik Önhöz (ha a terméket egészében kifizették), illetve az első kézbesítési kísérletig.

A csomag visszaváltása a Fogyasztóvédelem szabályzatának értelmében megszabott jogai és egyéb törvényes előírások alapján lehetséges.

VIII.    Termékek árazása

Az Ön által fizetett összeg megegyezik azzal az árral, amiről a rendelés pillanatában tájékoztattuk, kivételt képeznek az alább felsorolt esetek.

Annak ellenére, hogy minden igyekezetünkkel próbáljuk ellenőrizni a weboldalon megjelenő árak helyességét, a hibák elkerülhetetlenek. Ha észrevesszük, hogy a termék ára hibás, azonnal értesítjük Önt észrevételünkről, és lehetősége lesz arra, hogy megerősítse vagy visszavonja rendelését. Ha úgy szeretné visszavonni a rendelését, hogy már kifizette a megjelölt árat, a teljes kifizetett összeget haladéktalanul visszatérítjük.

Minden ár magyar forintban értendő.

IX.    Visszaküldés, törlések és cserék

A Fogyasztóvédelem szabályzatának értelmében Önnek joga van visszavonni a rendelését a termék kézbesítésétől számított 14 napon belül. Ebben az esetben, a termék teljes árát, azaz a teljes kifizetett összeget visszakapja. A kellemetlenségek elkerülése érdekében meghosszabítjuk a visszaválthatóság időtartamát a kézbesítéstől számított harminc napra.

Ha Ön töröltetni szeretné rendelését, e-mailben tájékoztatnia kell minket döntéséről. Ezek után a begyűjtés következik, melynek során a küldemény teljes tartalmát visszakérjük abban az állapotban, ahogy Önhöz eljutott, eredeti csomagolásban. Önnek törvényes kötelessége megőrizni a termék állapotát, amíg az Ön tulajdonában van. Ha nem tesz eleget ezen kötelezettségének, jogunk van kártérítéshez folyamodni.

Alkalmanként megtörténhet, hogy termék jellemzői változnak. Ha ilyen eset adódik, mi első adandó alkalommal kapcsolatba lépünk Önnel, és alternatívát kínálunk Önnek egy hasonló termék formájában. Ha elégedetlen az eredeti rendelése helyett kapott cseretermékkel, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ebben az esetben lezajlik a visszaküldés, és visszakapja a pénzét.

Ha azt tapasztalja, hogy gyártási hibás, megrongált vagy nem megfelelő terméket kézbesítettek Önnek, minél rövidebb időn belül értesítsen bennünket. Kérjük, ne küldje vissza a terméket azonnal. Várja meg, amíg reagálunk levelére egy javaslattal, illetve javítás vagy alkatrészcsere, esetleg a teljes összeg visszaszolgáltatásának felajánlásával. Ha teljes visszafizetést ajánlaunk, akkor a hibás vagy megrongált termék teljes árát utaljuk vissza, de szállítási és egyéb költségek a visszaküldésnél viszont felmerülhetnek.

A termék(ek)et minden esetben a 2900 Komárom, Fuvaros köz 8 címre kérjük visszapostázni, mely cím áruházunk átvételi pontjaként szolgál. A termék(ek) személyes átadására nincs lehetőség.

X.    Költségtérítés

Ha ön törli rendelését a fentebb leírt feltételeknek megfelelő módon, akkor megtérítjük a teljes összeget, amivel azt a terméket fizette ki, amelyet visszaküldött nekünk. A költségtérítés minden esetben átutalással történik ugyanarra a kártyára vagy számlaszámra, ahonnan az összeg hozzánk érkezett, és, ahogy azt a fentiekben már említettük, érvényesek rá a visszaváltott megrongált termékekre vonatkozó előírások, amelyekre kiírtuk a visszaszállítást.

XI.    Garancia

A Webshop-on keresztül vásárolt termékek (adásvételi szerződéssel való összhangban) az Uniós jog alapján, a kiszállítástól számított minimum 2 év garanciát tartalmaz. Az adásvételi szerződéssel való összhang alatt, a weboldalunkon bemutatott termék leírásának hitelessége értetik, és hogy alkalmasak minden olyan célra, amelyre az azonos fajtájú árukat szokásosan használják, produkálják az azonos fajtájú áruk tekintetében szokásos minőséget és teljesítményt és melyek indokoltan elvárhatóak. Ez a jogi biztosíték fedezi a szállítás alatt történő károkat is. Szerződésszegés esetében, Ön jogosult a díjmentes cserére vagy javításra, vagy ha ez lehetetlen vagy aránytalan, egy árengedményre vagy a vételdíj visszafizetésére. Ha az Ön által megvásárolt termék rongálódott, kérjük ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A nemzeti törvényeknek és rendeleteknek megfelelően, e jogi garancia nem befolyásolja az Ön jogait.

A jogi garancia megszűnik, ha más fél, általunk nem tervezett javítási szolgálat módosítja a terméket.

XII.    Reklamációs ügyintézés

A vállalkozó reklamációs ügyintézési eljárással rendelkezik, melyről a vásárlót megfelelően tájékoztatta és panaszát az ebben foglaltak szerint kezeli.

Miután a vásárló a hibákat észrevételezte, a panaszt ésszerű időn belül teljes egészében és világosan emailben köteles számunkra jelezni. Ezen email minden esetben tartalmazza a vásárló pontos nevét, megrendelésének számát, a panaszát, valamint a termék sérüléséről, kifogásolni kívánt alkatrészeiről készült fotodokumentációt.

A vállalkozóhoz benyújtott panaszokat a kézhezvételhez számított 14 napon belül meg kell válaszolni. Ha egy adott panasz feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, a vállalkozónak a kézhezvételhez számított 14 napon belül elismervényt kell küldeni a panasz beérkeztéről, és jeleznie kell a vásárló felé, mikor számíthat részletesebb válaszra.

A vásárlónak legalább 4 hetet kell biztosítania a vállalkozó részére, hogy kölcsönös konzultáció útján megoldja a panaszt. Ez idő lejártát követően vita indítható és az ügy vitarendezésre jogosult.

XIII.    Jogtulajdon

Azzal, hogy beleegyezését adja feltételeinkhez, Ön tudomásul veszi és jóváhagyja, hogy a jogi szabadalom és minden más szellemi tulajdon kizárólag személyes használatra válik hozzáférhetové az Ön számára, de a mi cégünk birtokában marad.

Csak a mi oldalunkról tölthet le illetve másolhat tartalmakat és anyagokat, amelyek elősegítik a személyes használatot. Az oldalunkon hozzáférhető tartalmak és anyagok másolása, reprodukálása, megosztása és nyilvánossá tétele törvényellenes és tilos.

XIV.    Egyéb feltételek

Minden szerződést magyar nyelven kötünk meg. Minden felvetődő kérdés tisztázásánál a magyar törvények értelmében kell eljárni és a jogi ügyek a magyar bíróság hatáskörébe tartoznak.

Jelen feltételek magukban foglalják a teljes egyezményt közöttünk, és hatályon kívül helyeznek minden előzetes megbeszélést, levelezést és tárgyalást az ügy kapcsán.

Az egyezség része, hogy egyik fél sem tartozik felelősséggel olyan kifogásolható tájékoztatásokért vagy jótállásokért (akár tévedésből, akár mulasztásból fakadóan okoztak problémát), amelyek nem képezik részét az itt felsorolt feltételeknek. Továbbá mindkét fél beleegyezik, hogy a jelen feltételekben rögzített tájékoztatások és jótállások kifogásolhatósága (akár tévedésből, akár mulasztásból fakadóan okoztak problémát), amelyért viszont köteles felelősséget vállalni, szerződésszegésnek minősül.

Az egyezséget megkötő feleken kívül egyetlen személy sem rendelkezik azzal a joggal, hogy az egyezségben rögzített feltételeket érvényre juttassa.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 30 000 Ft feletti rendelés esetén. Szállítási idő akár 1-3 munkanap.

Minőségi termékek
Minőségi termékek

Stílusos és minőségi bútorok mindennapi használatra megfizethető áron.

Nagy raktárkészlet
Nagy raktárkészlet

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

hírlevél

Fedezze fel a legújabb trendeket

Legyen naprakész otthona berendezésével kapcsolatban. Iratkozzon fel és értesüljön elsőként akcióinkról és új termékeinkről!

Fedezze fel a legújabb trendeket
Copyright © 2024 Klubfotel | All Rights Reserved
WADO
Klubfotel
+36 20 550 8452