Visszaküldési űrlap

Kérjük, olvassa el az alábbi eljárást az áru visszaküldésére vonatkozóan.

Az Imperial Home Kft. – klubfotel.hu által értékesített termékek esetében 14 napos visszaküldési határidőt kínálunk. Az áru visszaküldési határideje a rendelés kézbesítésének napjától kezdődik. A következő 14 nap során megtekintheti, értékelheti és kipróbálhatja a terméket olyan módon, mintha egy hagyományos üzletben próbálná ki, hacsak másként nem rendelkezik. Az árut indoklás nélkül visszaküldheti, feltéve, hogy teljes és, ha lehetséges, eredeti állapotban és csomagolásban van.

Ha a termék sérült, szennyezett vagy hiányos, mert a visszaküldési időszak alatt normál használatban volt, Ön felelős az értékcsökkenésért, és ezért a visszatérítendő összegből bizonyos százalékot levonunk.

A szerződéstől való elállás joga nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, illetve azokra a termékekre, amelyek védőfóliája vagy címkéje megsérült. A 14 napos visszaküldési időszak alatt értesítenie kell minket, hogy vissza kívánja küldeni a terméket. Ha a visszaküldési eljárásunk minden pontját betartja, a visszaküldés ingyenes lesz. Az áru visszaküldésének módja a konkrét terméktől függ. Amint rögzítjük a visszaküldési kérelmét, utasításokat küldünk Önnek.

A lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 nappal az áru raktárba való beérkezését és ellenőrzését követően visszatérítjük Önnek a teljes összeget, amelyet a termékért fizetett. Az összeget ugyanúgy térítjük vissza (amennyiben ez technikailag lehetséges), ahogyan a vásárláskor fizette.

Az áru visszaküldését egyszerűen kérheti az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével.

Ezt követően megkezdjük az áru visszaküldési folyamatát.

Amint megkapjuk az áru visszaküldési kérelmét, értesítjük Önt a visszaküldésről és az áru átvételének időpontjáról. Az árut úgy kell becsomagolni, hogy a visszaúton ne sérüljön meg, lehetőleg az eredeti csomagolásba. Mi értesítjük a futárszolgálatot az átvételről. Kérjük, írja meg nekünk, melyik nap lenne Önnek megfelelő az átvétel és hány csomag lesz az átvételre. Az átvétel napján a futár telefonon fogja értesíteni Önt.

E-shopból rendelt áruk vállalati ügyfelek részére történő értékesítése.

Vállalati ügyfélként nincs joga elállni a szerződéstől. Ebben az esetben kövesse a vállalati ügyfelekre vonatkozó kereskedelmi feltételeket.

Ha már nem kívánja az árut és szeretné visszakapni a pénzét (a vásárlástól számított 14 napon belül érvényes), kérjük, töltse ki ezt az űrlapot.


  IgenNem

  Ha már nem áll rendelkezésére az eredeti doboz (csomagolás), kérjük, gondoskodjon megfelelő csomagolásról, mivel a futár megtagadhatja a csomag átvételét csomagolás nélkül. Ha nincs meg az eredeti csomagolás, kérjük, adja meg az alábbi kiegészítő adatokban a csomagok számát és az új csomagolás méreteit, valamint minden csomag súlyát.


  Ingyenes szállítás
  Ingyenes szállítás

  Ingyenes szállítás 30 000 Ft feletti rendelés esetén. Szállítási idő akár 1-3 munkanap.

  Minőségi termékek
  Minőségi termékek

  Stílusos és minőségi bútorok mindennapi használatra megfizethető áron.

  Nagy raktárkészlet
  Nagy raktárkészlet

  Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

  hírlevél

  Fedezze fel a legújabb trendeket

  Legyen naprakész otthona berendezésével kapcsolatban. Iratkozzon fel és értesüljön elsőként akcióinkról és új termékeinkről!

  Fedezze fel a legújabb trendeket
  Copyright © 2024 Klubfotel | All Rights Reserved
  WADO
  Klubfotel
  +36 20 550 8452