Áru cseréjére vonatkozó űrlap

Az árut semmilyen esetben ne küldje vissza.

Kérjük, olvassa el az alábbi eljárást az áru cseréjére vonatkozóan.

Az Imperial Home Kft. – klubfotel.hu által értékesített termékek esetében 14 napos cserehatáridőt kínálunk. Az áru cserehatárideje a rendelés kézbesítésének napjától kezdődik. A következő 14 nap során megtekintheti, értékelheti és kipróbálhatja a terméket olyan módon, mintha egy hagyományos üzletben próbálná ki, hacsak másként nem rendelkezik. Az árut indoklás nélkül kicserélheti, feltéve, hogy teljes és, ha lehetséges, eredeti állapotban és csomagolásban van.

Ha a termék sérült, szennyezett vagy hiányos, mert a csereidőszak alatt normál használatban volt, Ön felelős az értékcsökkenésért, és ezért a visszatérítendő összegből bizonyos százalékot levonunk.

A szerződéstől való elállás joga nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet kicserélni, illetve azokra a termékekre, amelyek védőfóliája vagy címkéje megsérült. A 14 napos csereidőszak alatt értesítenie kell minket, hogy cserélni kívánja a terméket. Amint erről értesít minket, további 14 nap áll rendelkezésére az áru visszaküldésére.

Ha a csere során az eljárásunk minden pontját betartja, a csere ingyenes lesz. Az áru cseréjének módja a konkrét terméktől függ. Amint rögzítjük a csereigényét, utasításokat küldünk Önnek.

A lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 nappal az áru raktárba való beérkezését és ellenőrzését követően végrehajtjuk a cserét. Túlfizetés esetén a túlfizetést az alábbi űrlapon megadott bankszámlaszámra térítjük vissza. Alulfizetés esetén e-mailben küldünk részleteket a további fizetésről.

A termék cseréjét egyszerűen kérheti: az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével.

Ezt követően megkezdjük az áru cserefolyamatát.

A bejelentését követően tájékoztatjuk a cseréről, és megszervezzük az eredeti termék átvételét és az új termék kiszállítását. Az átvétel ingyenes. Az árut úgy kell becsomagolni, hogy a visszaúton ne sérüljön meg, lehetőleg az eredeti csomagolásba. Mi értesítjük a futárszolgálatot az átvételről. Kérjük, írja meg nekünk, melyik nap lenne Önnek megfelelő az átvétel, és hány csomag lesz az átvételre. Az átvétel napján a futár telefonon fogja értesíteni Önt.

A klubfotel.hu e-shop vállalati ügyfelei által leadott rendelések

Vállalati ügyfélként nincs joga elállni a szerződéstől. Ebben az esetben kövesse a vállalati ügyfelekre vonatkozó kereskedelmi feltételeket.

Áru Cseréjére Vonatkozó Űrlap 14 napon belüli vásárlás esetén


  IgenNem

  Ha már nem áll rendelkezésére az eredeti doboz (csomagolás), kérjük, gondoskodjon megfelelő csomagolásról, mivel a futár megtagadhatja a csomag átvételét csomagolás nélkül. Ha nincs meg az eredeti csomagolás, kérjük, adja meg az alábbi kiegészítő adatokban a csomagok számát és az új csomagolás méreteit, valamint minden csomag súlyát.


  Ingyenes szállítás
  Ingyenes szállítás

  Ingyenes szállítás 30 000 Ft feletti rendelés esetén. Szállítási idő akár 1-3 munkanap.

  Minőségi termékek
  Minőségi termékek

  Stílusos és minőségi bútorok mindennapi használatra megfizethető áron.

  Nagy raktárkészlet
  Nagy raktárkészlet

  Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

  hírlevél

  Fedezze fel a legújabb trendeket

  Legyen naprakész otthona berendezésével kapcsolatban. Iratkozzon fel és értesüljön elsőként akcióinkról és új termékeinkről!

  Fedezze fel a legújabb trendeket
  Copyright © 2024 Klubfotel | All Rights Reserved
  WADO
  Klubfotel
  +36 20 550 8452