Inspirálódjon a 2024-es trendi színekkel

Tervezi felújítani otthonát, vagy csak érdeklik a jelenlegi belsőépítészeti trendek? Akkor jó helyen jár! Inspirálja magát az idei év színeivel, amelyek uralkodni fognak nem csak a lakberendezés világában.

Minden év végén a világ festékgyártó cégei meghatározzák a következő év trendjeit. 2023-ban a Pantone Color Institute szerint a vibráló és energikus Viva Magenta volt a főszereplő. Most pedig összegyűjtöttük azokat az árnyalatokat, amelyek nemcsak a belsőépítészetben, hanem a divatban, a marketingben és más kreatív iparágakban is dominálni fognak.

  1. Harmonikus Limitless (PPG Industry)

Ez az árnyalat a meleg színek visszatérésének szinonimája. A Limitless egy pasztell árnyalat, amely vaníliapudingra emlékeztet, ideális a konyhai dekorációhoz, falakhoz, homlokzatokhoz vagy textíliákhoz.

  1. Édes Peach Fuzz (Pantone Color Institute)

A Peach Fuzz egy pasztell barack, amely vágyat ébreszt a nyár iránt. Finom és békét, empátiát és szeretetet kelt, tökéletes falakra és kiegészítőkre.

  1. Romantikus Sweet Embrace (Dulux)

A Sweet Embrace világosrózsaszín, amely a tollak finomságából és az esti felhőkből inspirálódott. Kellemes érzést nyújt és ideális falakhoz vagy belső kiegészítőkhöz.

  1. Végtelen Blue Nova (Benjamin Moore)

A Blue Nova egy kozmikus kék lilás árnyalatokkal, amely kalandot és szebb helyeket ígér az otthonodban.

  1. Szofisztikált Cracked Pepper (Behr)

A Cracked Pepper időtlen, merész és elegáns fekete szürke, amely a fűszeres ízt idézi. Különböző stílusokhoz és belső terekhez is alkalmazható könnyen.

Inspirálja magát ezekkel a színekkel, és adjon otthonának új külsőt az aktuális trendek alapján.